(Android/iOS) World War 2 - Silah Oyunları hileler sınırsız para
Feb 18, 2022 16:30:47 GMT
Post by scalerordigna on Feb 18, 2022 16:30:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2 - Silah Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2 - Silah Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız para ▞▞▞
▞▞▞ World War 2 - Silah Oyunları 2022 version ▞▞▞
World War 2: Shooting Games Action moof
O kadar iyi değil, her şey uyumsuzlukları sürekli olarak yükseltmek için çok yüksek Oyun adil değil, geliştiricilerin ne kadar açgözlü olduğunu size göstermeye gidiyor
Mükemmel Fevkalade
Oyuncuları duvarlardan öldürmek için mi yasaklandınız? Bu tamamen yanlış ve hiç mantıklı değil. Rahatsız etmeyin veya para harcamayın çünkü yasaklanacaksınız.
World War 2: Shooting Games Laga jwqs
Bu gerçekten iyi bir oyun. İyi grafikleri var ve adil. Call of duty mobile gibi bazı yüksek puanlı oyunların aksine iyidir, ancak çok fazla bilgisayar korsanı vardır. 4 yıldız verdim çünkü keşke buna uyumlu bir kontrolör koyabilseler.
Oyunu seviyorum ama bu iki oyun da bir süre sonra paraya bağlı. Daha iyi teçhizat elde etmek için para ödemek, beceriye koz verir. Herkesin aynı donanıma sahip olduğu ve beceriye dayalı olduğu bir fps oynamayı tercih ederim. Oyunu bir kez satın almayı ve insanların kazanma yollarını satın almamaları için eşit teçhizatla savaşmayı tercih ederim. Aksi takdirde harika bir oyun.
Başka bir haritayı oynamadan önce Plant haritasını ortalama 7 kez almanız dışında her şey yolunda. Bitki en az zevkli olanıdır, onu en yaygın 2. olan Köprü takip eder. Paris'i 2 hafta oynayana kadar varlığından bile haberim yoktu. Stalingrad sadece 25 Fabrikadan sonra ortaya çıkıyor. Bitki ve briç oynamaktan bıktım, bu yüzden muhtemelen durdu.
Oldukça eğlenceli bir oyun ama Y eksenini nasıl ters çevireceğimi bilmiyorum.
Çok iyi daha önce oynamıştım
WW2 Kahramanlarına benzer. Ama tank dışında. Ancak birçok oyunun benzer bir yaklaşım benimsemesi iyi.
Puanlarını yükseltirseniz çok güzel olucak vidyo izliyoz 2 altın puan veriyo 2 altın madenleri 5 den daha fazla olsanız çok iy olucak 3 cüsü Birde çok fazla 5 13 saat eğitim çok seerek oynuy uzay aşırı uzaylıy oyundan Lütven Yorumuma Karsılık Güzelbi güncellemeden sonra Düzeltirsinizniz için çok ts.
Daha büyük bir oyundan çok büyük bir oyundan çok büyük bir bütçeden çok büyük hemde oyundan çok büyük. acilen duzeltilmesi gerekir.
Tam arjinal deyil ancaq eyni eyni yeniki papci kimi qeyri birwey yoxdu
Eğlenceli, ancak bu son güncelleme sonsuza kadar sürecek!!!
Grafik tasarım daha iyi olurdu Dostum 🙂
Bu oyunu seviyorum ama adil olmadığı için oynamak istemediğim bir noktadayım. Düşmanlarımı öldürmek için 5 veya 6x vurmam gerekiyor ama onlar beni bir kez vuruyor ve ben ölüyorum. Zırh ve silahları yükseltiyordum ama hala hiç gelişmedi, bu gerçekten sinir bozucu...artık oynamak istememe olan ilgimi kaybetti.
Gerçekten harika bir oyun, tüm dünya savaşı silahlarına sahip ve haritalar gerçekten iyi grafiklere sahip. Pek çok dünya savaşı oyunu denedim ve böyle bir şey yok.
Oyunu bugun yükledim ve sildim. Nişan silahları yarim ateş ediyor. Tek yolu öldüremez, hedefini vuramaz. Sniper uzaklığından tabancayla vuruluyorsunuz. Kışacası fikir güzel, ama oyun berbat. Oynayana geçmiş geçmiş olsun. Vakit sarfiyatı.
Crazy Cooking Chef Simulator pbse
Adamlar tek mermiyle öldürüyor ben aşırı 1 aşırı mermi mermiyi boşaltıyorum güzel ama mermiyle öldürmüyor görseller güzel ama mermiyle öldürmüyor
Oyun eğlenceli ama gecikmeli ve bu oyundaki sorun ikinci savaşınızda çok hızlı bir şekilde gecikmeye başlıyor bu yüzden yeniden başlatmam gerekiyor o yüzden lütfen düzeltin 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Ağır grafik, bağlantı sorunları, oyunun ortasında sıkışma ve bazen süper zor ve katı düşmanlar ama genel olarak eğlenceli bir oyun.
eh işte
çok güçlü tam oyun, her gün bazı görev şovları
Bu oyuna beş yıldız verirdim Bu oyunu gerçekten seviyorum ama hiçbir savaş yapamıyorum, internet bağlantımın sürekli kesildiğini söylüyor ama bu mükemmel bir bağlantım yok, onu başka herhangi bir uygulamada kullanabilirim sadece dünya savaşını oynayamıyorum II hiç çalışmıyor, çökmeye devam ediyor, bu yüzden lütfen bunu düzeltin İşe yaradıysa bu oyunu gerçekten seviyorum!
harika oyun, hızlı, aksiyon kısmı en iyisi
World War 2: Shooting Games ઍક્શન isg
Meh, oyun başka bir otomatik atış çöpü. İyi oyun ama kontroller ve hareketler hantal ve otomatik atış veya çılgın bir nişan alma yardımı kullanan atıcılardan nefret ediyorum. Nişan alma yardımının diğer oyunlar gibi çılgın olup olmadığından emin değilim ama oyun iyi ama otomatik atışla durması gerekiyor. Idk, tekrar oynarsam belki n güncelleme bırakırım. Update2dev: Otomatik çekim gibi pek çok kişiden şüpheleniliyor. Hiçbir beceri içermez. Pubg/cod gibi oyunlar daha çok beceri ve ateş etmeye tepki üzerine kuruludur. Idk üzerinde bir anket görmek istiyorum
Oyun iyi ama çok gecikmeli, bu da ateş etmeyi ve yürümeyi zorlaştırıyor
okuldan bir seviye kadar botlarla oynuyorsunuz. Bu normal oyunu için. Oyuncuyla oynama oyununda, sizin elinizden tamamen kendinizden zevk alan oyuncularla oyun içinde siz silahlarınızı kullanmak için tam bir oyun oynamanız gereken o kadar zor olabilirsin. verenler veren düdüğü çalar. Bir başka içerik ise ping. Türk oyuncu çok uygunsuz içinki kişi ile eşleşiyorsunuz. Ping farkından dolayı sizden çok üstün oluyorlar.
Oyunu hala seviyorum ama köpekler çok fazla olduğu için genel oyun puanımı düşürmek zorunda kaldım. Bir nevi haksız avantaj sence de öyle değil mi? Artı, eğer birkaç vuruşta öldürülebiliyorsam, neden küçük bir köpeği öldürmek için bütün bir klip gerekiyor?
lol oyun güzel olduğu için ama türkçe skin eklemek zorundasın
Ma güzel. anne çiçeği
Sorun değil ama diğer oyuncular sizi bir üst sınıfa taşıdıklarında onlara ayak uydurmak için para kazanmak 4-hiç zaman alıyor, yani daha iyi silahlar için paranız yoksa geride kalırsınız.
Eğlenmek için tanışmam. sinir hastası olarak ayrılıyorum. Bu nedir kardeşim. Donup duruyor.. en küçük şeyden kasıyor oyun. Böyle nasıl oynayabilirsiniz ki?
Uzun süre yüklenmeyecek. Oynamak zorunda değil. Şahsen oynama.
World War 2: Shooting Games ઍક્શન juei
Telefonu sesi isitiyor
gerçekten harika bir savaş oyunu. Call of duty istemiyorsanız. Bu sizin için oyun! Süper basit ama süper eğlenceli. Ben bağımlıyım!!
Oynanış harika ve eğlenceli, bu nedenle oyunun genelinde yanlış bir şey yok. Tek sorunum, oyunun sık sık bağlantımı kesmesi ve bana wifi kalitemin iyi olmadığını, ancak mükemmel şekilde çalışacağını söylemesi. Lütfen bunu düzeltin, bu çok büyük bir acı.
Bazi yerleri güzel ama Bazi yerleride kötü yaa sjsjsjsjssjjsjzjsjsjzjzjsjsjdbfhuht3ug7qdhx7wrhd6qhc7r2ux8r2hrc18ufe18hf7rhcdubxuepbisjeijd1uhxuqhdu1hcujcridjeijc8djun2rx2iijcr23cjeifjfcwijv8wfjvbiwifnvfiwvjwfihcuwfjvuhwfjfiwncwifncjifwjcht2icht3ihcin2fcji2fijcwifjfwijfeifjciwfvjiwfjvfjowvjjfiwhhfqhidohwfjjowhi2f8hfihqdojhiojhiw8fh7hh8fqohwojpjqpjfjqpuuouhoohhojohwjoaojfeojcojojcenojoojekpjocsjisihadijwdihxsixahaihaxjiaxiwjidwh8h8wihwdihfh8h8rhrudhurhungitfjitjfkfifkdjwbejshsjsnsjejxncn yi buluyoruz
Herşey para Reklam